woensdag 3 september 2008

Over een hoofd vol ideeën en een schaal vol cakejes

Gisteren kon ik niet in slaap komen omdat er zoveel quiltplannen in mijn hoofd zaten. Uiteindelijk heb ik om 0.30 uur het licht aangedaan, een notitieblokje en een balpen gepakt en getekend wat ik in mijn hoofd had. Daarna kon ik rustig slapen.
Vandaag heb ik deze ideeën op een to-do lijst gezet bij de dingen waar ik mee bezig ben en wat ik nog heb liggen. "Wat staat daar dan toch allemaal op" vraag je je misschien af. Nou, onder andere verschillende dingen die er liggen voor kerst. Ik heb in het verleden 2 kerstquilts gemaakt maar beide zijn totaal niet naar mijn zin. Ik wil ze gedeeltelijk uit gaan halen en dan zorgen dat ze wel naar mijn zin worden. Ook heb ik een schattig kerstpaneeltje liggen dat gequilt moet worden.
Vanmiddag heb ik de ideeën van vannacht wat verder uitgewerkt en dat wordt gewoonweg lollig als ik het gemaakt krijg zoals ik wil. Ik ben geen tekenaar en ik ben bang dat ik het niet getekend krijg. Maar, ik ga het proberen en dan wordt dit onderwerp zeker vervolgd.

Daarna ben ik bezig geweest met het tekenen van blokken die ik wil combineren met de New-York beauty blokken:
Dscn0422
Dscn0423
Dscn0425_2
Nu roept mijn moederlijke plicht want ik heb mijn jongste zoon beloofd dat we cakejes gaan bakken.
Ook leuk.

Zo, dat is ook weer gedaan. De chocoladecakejes staan in de oven. In elk cakeje zit een stukje chocolade, halverwege het vullen zag dat er zo uit.
.Dscn0427
Het begint al lekker te ruiken en het zal ook vast wel lekker smaken.
Groetjes Elle
ps. En nu zijn ze al klaar en ze zien er uit om op te vreten.
Dscn0428

1 opmerking:

inge zei

die cakejes zien er heerlijk uit!