zaterdag 19 februari 2011

Al die heerlijke lapjes

Nog steeds heb ik mijn aankopen van vorige week in Vijfhuizen niet laten zien. Toch is het zeker de moeite waard, kijk maar. 
Als eerste zie je de 2 pakketjes die ik kocht bij Dorry:
CIMG4323_2
In elk pakketjes zitten 4 lapjes, kant, lint en een groot aantal knoopjes. In het ene pakketje zitten dan nog twee bedeltjes en in het andere pakketje zit een klosje katoenen garen. Echt super leuk.
Dan drie lapjes van een serie van Moda
CIMG4330_2
Ook bij Carol Cox kocht ik drie lapjes. Eigenlijk kocht ik drie keer een lapje want telkens als ik er één had afgerekend, zag ik er nog 1 die ik graag wilde hebben. Het zijn zulke vrolijke, gezellige lapjes, kijk maar.
CIMG4326_2
Zie je de kleine tulpjes, zo leuk. En de vrolijke huisjes kon ik toch ook echt niet laten liggen net zoals de mooie kleur blauw van het middelste lapje.
Dan kocht ik vier lapjes, (ik weet niet meer waar), allemaal lieve bloemetjes, vooral het grotere roosje op het lichtblauwe stofje vind ik prachtig.
CIMG4328_2
Tenslotte kocht ik nog 6 verschillende, kleine rolletjes stof waarvan er twee in het NI mandje mogen.
CIMG4329
Uit al deze lapjes zijn reeds 3 vingerhoedjes geknipt. Nu mogen ze even de mand in totdat een volgende lading vingerhoedjes geknipt gaat worden. En natuurlijk hopen ze allemaal dat ze ook nog in een andere mooie quilt terecht gaan komen. Ik hoop dat net zo.
Groetjes Elle

8 opmerkingen:

marian'ne m zei

Zo'n heerlijk buit !!
En dat naast je grote liefdes, jouw dag/week/jaar(en) kan niet meer stuk !!;-)

Ik snap zo'n liefde voor een stalen ros, had ik bij mijn eerste brommertje ook al en nu op een breinaaldjes, moet niet gekker worden hé !!;-))

VEEL PLEZIER !!!

Josee zei

Wat een leuke lapjes, die van Carol Cox en die van Moda.
Veel plezier ermee.

Anita zei

Wat een mooie lapjes heb je gekocht. Veel plezier met je aankopen.

Hennie zei

Prachtige lapjes heb je gekocht op de beurs, jij kunt wel even voor uit ! ! !
Fijn weekend Hennie.

PetraM zei

Prachtige aankopen heb je gedaan daar kun je heel veel mooie dingen mee doen.

Renske zei

wow, ik ben al verliefd op het middelste lapje stof van de 3e foto. hahaha. wanneer ga wij op pad voor stofje voor hoesje? ik heb al een idee voor hoe het eruit moet zien. morgen zal ik wel aangegeven wat ik in mijn hoofd heb.

succes met je quilten.

nelleke zei

Hallo Elle mooie lapjes heb je gekocht en de zakjes van Dorry vind ik ook schitterend.Je vingerhoedjes zien er ook leuk uit je bent al goed op weg ermee.Groetjes en een fijn weekend Nelleke

Gert zei

Wat een heerlijke aankopen heb je gedaan Elle. De lapjes van Carol herken ik natuurlijk meteen ^_^ Ik viel ook meteen voor de huisjesstof: ik heb ook al een halve meter thuis liggen. Ik was meteen verkocht toen ik 'm zag. Veel plezier met je mooie stoffies.