maandag 14 februari 2011

Dat is snel.....

Het Japanse pakketje is al binnen. Niet uit Japan, maar uit Londen, zo blijkt. Ik was nog wat huiverig voor wat ik zou krijgen maar dat valt 100% mee. Het zijn echt prachtige stofjes en ook mooie kleuren, kijk maar:
CIMG4307
De gekleurde lapjes liggen op de zwarte stof die erbij hoort en aan de rechterkant ligt de bijbehorende beige stof. Het blauwe lapje valt wat uit de toon, vind ik. Ik weet niet goed van welke soort stof de lapjes zijn. Ze rafelen enorm en dus zal ik ze voorzichtig behandelen.
Het pakketje wordt nog even weggelegd, misschien een leuk project voor het quiltweekend in maart. Dorry beloofde me, vrijdag in Vijfhuizen, dat ze snel van zich zal laten horen over het weekend. 
Groetjes Elle

6 opmerkingen:

Josee zei

De blauwe valt inderdaad wat uit de toon, maar waarschijnlijk is dat het lapje dat de quilt dan nodig heeft om een mooi geheel te worden.
Succes.

jopie zei

Hoi elle, is het misschien mogelijk dat je mij even het blokje doormailt, de juiste afmetingen. Ik wil deze blokjesquilt gaan maken voor mijn vriendin Els, de stropdassen van Marc worden dan gebruikt als vierkantjes, het wordt dan de quilt zoals in de quiltmania staat.

Yvonne zei

Hoi Elle, wat een leuke lapjes, ben benieuwd wat je ervan gaat maken. Ik zit ook met smart te wachten op de info van Dorry...

Groetjes

PetraM zei

Het ziet er erg mooi uit. Ben nu ook erg benieuwd hoe het eruit gaat zien.

Simone zei

Mooie stofjes hoor! Leuk dat je ook weer naar Dorry gaat. Wij zijn ook weer van de partij!

Carla zei

Leuk Elle, dat pakketje lapjes. Ik hoorde het van Jopie en heb opgezocht wat je er van gaat maken, prachtig! Kan me voorstellen dat het heel toepasselijk is voor de stropdassen. Lijken net kleine doosjes.