dinsdag 8 februari 2011

Nog een virus

Er is een virus actief geworden dat zich al jaren koest had gehouden. Zo één die jaren geleden ooit naar binnen is geslopen, die tijdens mijn HBO-J opleiding zeer actief is geweest en die zich alweer zo'n 20 jaar stilhoudt. En plots slaat hij dan toch toe. Welk virus dat is? Het breivirus! Een poosje terug kwam Elly (1 van onze bee-leden) met een heel leuke sjaal om haar nek binnengewandeld. We vielen er allemaal voor en degene die zich het meest verliefd uitliet over de sjaal, kreeg hem meteen toegeworpen als cadeautje met daarbij de woorden:" Ik maak zo een nieuwe". En zo geschiedde. Elly maakte een nieuwe en de naam van het lint waarmee gebreid werd, werd door een enkeling al opgeschreven. Het virus hield zich bij mij nog rustig. 
Toen Elly vorige week binnenkwam met een nieuwe sjaal en nu precies in mijn kleurtjes (ecru, beige, licht bruin), was het virus niet meer te houden. 
CIMG4280
Gisteren kwam het garen binnen, ik haalde het op, even na drie uur begon ik eraan en voor vijf uur was hij klaar.
CIMG4299 Zo, het virus is bestreden, hij mag het, wat mij betreft, weer rustig aan gaan doen want ik heb genoeg aan het werken met lapjes.
CIMG4303
Ik vond het een bijzonder leuk uitstapje en ik ben een leuke sjaal rijker. Helemaal goed.
Elle

2 opmerkingen:

Anita zei

Wat een leuke sjaal is het geworden. En wat gaat dat snel!

Josee zei

Projecten genoeg onder handen Elle. Wat een vrolijke kleurtjes dat groen en geel. Veel plezier met je vingerhoedjesproject.
Die sjaal ziet er eg ingewikkeld uit.