donderdag 26 augustus 2010

Over lapjes en andere dingen.

Zoals beloofd, zal ik mijn aanwinsten van gisteren even showen.
Voor mijn Nearly Insane heb ik maar weinig lapjes waar zowel groen als paars in zit. Gisteren zag ik een lapje, dat ik op zich niet mooi vind, maar die het misschien wel aardig doet als buffertje tussen de kleuren:
CIMG3678
 Ja, ik denk dat het wel kan, we zullen het zien als ik weer eens met de NI aan de slag ga.

Wanneer ik lapjes pak, die ik gewoonweg mooi vind van kleur, dan grijp ik toch naar lentekleurtjes, al zijn deze lapjes wel aan de lichte kant voor mijn doen:
CIMG3684
De volgende lapjes zijn helemaal mijn smaak. Helaas kleurt de roze veel feller op de foto dan in het echt. Het is een warme kleur rozerood, ook in de andere twee lapjes zit deze kleur.

CIMG3681
Nou, dat waren mijn bescheiden aanwinsten van gisteren. 

Vanavond gaan we in het kader van de restaurantweek lekker uit eten, hier in Breda bij 'Chocolat'. Ooit is een etentje van ons daar niet doorgegaan omdat Johan zijn achillespees afscheurde. Daarna is het er niet meer van gekomen. Ik ben heel benieuwd wat we voorgeschoteld krijgen. Voor die tijd mogen de jongens ook uit eten en dat wordt het superrestaurant.....McDonalds.

Fijne avond allemaal.
Elle

4 opmerkingen:

Josee zei

Mooie lapjes. Ik kan me wel voorstellen dat het meer rozerood is. Veel plezier bij het gebruik ervan.
Voor vanavond; lekker eten.

Marja zei

Mooie lapjes hoor.
En hoop dat jullie allemaal lekker zullen eten vanavond.
Gr

PetraM zei

Mooie lapjes heb je gekocht. Ik vind het ook altijd redelijk moelijk om zomaar iets te kopen maar deze mogen er zijn.

Gert zei

Wat toevallig zeg: het lapje met de vlinders was afgelopen zaterdag (toen ik mijn eerste werkdag had) het eerste lapje wat ik verkocht. Veel plezier met je aankopen!