dinsdag 3 augustus 2010

Uit logeren

Tot twee jaar geleden, hadden we een stacaravan op camping 't Zand in Alphen (NB). Mijn schoonouders hadden die 35 jaar geleden gekocht en zo lang al, kwam mijn man daar al in de vakanties en soms ook in de weekenden. Toen onze kinderen twee en vier jaar oud waren, hebben wij de caravan overgenomen en acht jaar lang was het onze caravan. Twee jaar geleden hebben we hem weg gedaan om verschillende redenen. Er was en bleef veel onderhoud aan. Wij zijn geen klussers en vinden het ook niet leuk om onze vrije tijd klussend door te brengen. Ook vinden we het leuker om steeds een nieuwe plek te ontdekken dan om steeds naar de zelfde plaats te gaan. Al me al genoeg redenen om bij een flinke lekkage in het dak, wat we constateerden, te zeggen: Het is mooi geweest. En dat is het ook. We hebben er geen spijt van. Van het geld, dat we steeds apart zetten voor de caravan, gaan we nu op wintersport en dat vinden we alle vier helemaal te gek. 
Wel vonden we het ontzettend leuk, dat we een weekend werden uitgenodigd door mensen van 'ons veldje' om nogeens een weekendje te komen logeren. Dat deden we dus, afgelopen zaterdag en zondag en ik kan zeggen, dat was leuk. Ik maakte de kwarktaart van Peti, die ging mee en die was zo op. We hebben alles gedaan wat we anders een zomer lang doen: kletsen, koffie drinken, eten, wandelen, naar de live-muziek in 'de kantine', drinken, lachen, laat gaan slapen, beetje uitslapen, voetballen en zwemmen (de kinderen), wandelen (een rondje meer) etc. 

Grappig was het, toen mijn man en ik 's ochtends over het veld liepen op weg naar de douche en dat iemand van het veld, keek of hij water zag branden. Die verwachtte natuurlijk niet dat wij tweetjes daar liepen. Al snel zaten we daar, ongewassen en met piekhaar, lekker te kletsen in de zon.We hebben zo de goede kanten van het campingleven weer even op mogen pakken. 
Kan ik er ook nog wat creatiefs aan toevoegen. Jawel, dat kan. Ik had voor mijn jongste DS een giletje gemaakt en dat staat hem ontzettend leuk. Hij stond er zaterdagavond heerlijk mee te dansen en hij kreeg er heel leuke reacties op. Hij wilde niet poseren voor de foto en dus heb ik het vestje gefotografeerd zonder eigenaar erin. Zo op de foto is het slechts een grijs vestje, maar denk er een wit t-shirt, een stoere spijkerbroek, blonde haren, een beetje schuin naar voren gekamde haren en een piloten-zonnenbril bij en het ziet er helemaal tof uit.  CIMG3230
 Mijn zoon is momenteel helemaal fan van de band Muse. In een videoclip van deze band, draagt een drummer een giletje van een schotse ruit. Aangezien mijn zoon ook drumt, ziet hij deze drummer als groot voorbeeld. Nu wil hij nog wel een vestje en nu wel in een schotse ruit en dat vind ik prima. Een goede reden om even heerlijk over de markt te struinen op zoek naar leuke lapjes. Ik ben al weg.......

6 opmerkingen:

Anje zei

Mooi gemaakt, ik zie die stoere bink voor me!
Soms slaat een mensenkind nieuwe wegen in, maar wat heerlijk dat jullie nog even mochten nagenieten.
Heeeel bijzonder!
Groetjes Anje.

marian'ne m zei

Ik zie het voor me.

De stoere jongen en de camping hoofden !!

Enig vest en in schotse ruit vast ook geweldig.

Heerlijke herinneringen aan het campingleven, hoef ook niet meer perséé.

Heb weer even lekker rondgekeken hier en hierbij (((zwaaaiii))) ik naar je !!
Bedankt voor je bezoekjes !!;-)

Anita zei

Leuk gilet. En een schotse ruit lijkt me helemaal goed. Wij kmaperen sinds 6 jaar en ik had niet gedacht dat we het zo leuk zouden vinden. Al die mensen die je ontmoet, zo leuk.

PetraM zei

Mooi gilet is dit geworden. Leuk om het campingverhaal te lezen dat heb ik ook ooit eens gedaan.

Marja zei

Wat fijn dat jullie een fijn weekend hebben gehad.
En wat een mooi gilet zeg
Gr

Annie Quiltmiep zei

Nou Elle, dat ziet er mooi uit hoor. Maar ik zie nog geen schots gilletje. Ik zou daar dan maar eens snel aan gaan werken.