maandag 8 december 2008

Foto in een lijst

Gisteren was ik al zo in de ban van kerst en mijn kerstgroepjes, dat ik vergat te vertellen wat ik als surprise kreeg: een foto in een lijst! En natuurlijk niet zo maar een foto. Het was een foto van 'de 12 kleintjes' die opgebouwd was uit al mijn quiltfoto's. Blijkbaar een eenvoudig trucje op de computer maar ik vond het heel bijzonder. Als je op onderstaande foto klikt, dan kun je misschien beter zien hoe het zit.
Mosaic
Als kadootje in deze surprise kreeg ik een fotomapje, speciaal voor mijn quiltfoto's zodat ik deze overal kan showen. Helaas weet ik niet meer waar ik het envelopje met mijn foto's heb gelaten. Hoe dom. Bij één of andere opruimbeurt zal ik ze wel weer tegenkomen.
'De 12 kleintjes' is nu dan toch echt bij mijn ouders aangekomen. Ik had 'm ingepakt voor sinterklaas met een gedicht erbij. Ik was geroerd door mijn vaders blijheid. Hij vindt 'm echt mooi en is er erg blij mee.

2 opmerkingen:

sab zei

mooi plaatje, maar je echte quilts zijn misschien een ietsie pietsie mooier

jopie zei

hoi elle, ben reuze benieuwd naar het resultaat van jouw medaillonquilt, ik moet nog een kant appliceren dan een rand er omheen en dan kan ik gaan quilten, volgende week naar new york moet ik voor jou nog voor iets kijken in de grote quiltwinkel daar???