woensdag 2 maart 2011

Gevonden

Vanochtend ben ik even naar Schering en Inslag in Woudrichem gereden. Dinsdag was ik al bij Quiltshop Leur geweest. Nu heb ik de heerlijk zoete, pastelkleurige lapjes voor Quinty's Quilt. Kijk maar:
CIMG4343
Het idee is er ook al, blauwe en groene driehoeken zijn al geknipt. Vanavond gaat de schaar in de roze en oranje en dan kan het feest beginnen. Ik weet dat ik altijd nog ga schuiven als alle onderdelen geknipt zijn en dan wordt het idee vaak nog aangepast. Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Heerlijk om met deze 'meisjeskleurtjes' bezig te zijn. 
Dan wil ik nog even vertellen over wat ik gisteren heb gedaan. Gisteren heb ik een high-tea gehad in Middelburg. Het theehuisje heet Honeypie en dit is gecombineerd met een stoffenwinkel die Rok en Rol heet. Dat is natuurlijk wel een heel leuke combinatie. Het waren weliswaar geen quiltstofjes, maar dat mocht de pret niet drukken om lekker rond te kijken. De Honeypie ziet er zo uit:
CIMG4341
Kort nadat wij kwamen, liep het tentje al snel vol. Voor 3 euro kun je onbeperkt theedrinken. De kast aan de rechterkant staat boordevol met leuke porseleinen theekopjes en gebaksbordjes. Een genot om naar te kijken en om uit te drinken. De thee wordt geserveerd in Japanse, gietijzeren potjes. Erg leuk allemaal. 
En wat ook nog heel leuk is. Ik heb me vanochtend aangemeld voor een quiltcursus van 3 dagen bij Quiltshop Leur, die gegeven wordt door Marjolein Peters. Ik bewonder het werk van Marjolein zeer en ik vind het leuk om haar te ontmoeten en les van haar te krijgen. Ik ben heel benieuwd. 
Ook leuk: Zo meteen rijd ik met de jongens naar Tilburg. De jongste DS krijgt dan drumles van Robin Faas van de band Destine. DS verheugd zich hier erg op en zal zo wel hard aan komen rijden op de fiets.... ik ga brood smeren........
Groetjes Elle

3 opmerkingen:

Josee zei

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.
Onlangs heb ik op een ander weblog (lupineke) ook over de winkel en theehuis gelezen. Mocht ik ooit daar komen dan ga ik daar zeker kijken.

Anita zei

Die winkel plus theehuis moet ik ook beslist een keertje naar toe. Je bent goed geslaagd met je lapjes.

PetraM zei

Wat een mooie stof heb je uitgezocht. En wat een leuke workshop ga je volgen. Het theedrikparadijs lijkt me geweldig.