vrijdag 11 maart 2011

Vervolg Quinty's Quilt

Een dag lang, hebben de banen van Quinty's Quilt op de grond gelegen. Allerlei opties zijn voorbij gekomen. Steeds weer werden de lapjes verlegd, verwisseld, toegevoegd en weggehaald en zo groeide het idee van hoe het uiteindelijk moet worden. Toen ben ik begonnen met het aanzetten van een donker biesje. Inmiddels zijn alle 4 de banen hiervan voorzien. CIMG4382
Het lukt echter niet goed om de kleur goed op de foto te krijgen. Het biesje, dat paars is met een mooie, krijt-achtige uitstraling, lijkt wel zwart op de meeste foto's. 
Nu komt de volgende stap, de tussenbanen. Er zullen lichtere stofjes tussen de 4 kolommen gezet worden en de vier kolommen zullen gaan verspringen. Natuurlijk kan het zijn dat de ideeën tussentijds nog gewijzigd worden, we zullen zien. Tot nu toe ben ik heel dicht bij mijn eerste idee gebleven en dat is wel eens anders geweest. 
CIMG4386
De stofjes die ik had gekocht, maar toch iets te licht vond, blijken het als achtergrondstof juist prima te doen. Eens kijken of ik er genoeg van heb. Zo niet, dan weet ik wat ik vandaag kan doen.
Groetjes Elle

2 opmerkingen:

PetraM zei

Het wordt erg mooi zo, die donkere biezen vind ik er ook erg mooi bijpassen.

Thea zei

Jáá nou zie ik het! Wat leuk om te zien dat het dezelfde blokjes zijn en toch heel anders overkomen. Ik heb twee keer moeten kijken voor ik het zag! Mooi geworden met die zachte kleurtjes.
Tot blogs!