maandag 21 maart 2011

Een heerlijk weekend.

Het was eindelijk weer zo ver: Dotty's weekend. Het quiltweekend in Loon op Zand, georganiseerd door Dorry van Quilt-it&Dotty. En wat was het weer gezellig. Ik zal er uitgebreid over vertellen en ondertussen laat ik foto's zien van allerlei dingen die ik gezien heb dit weekend.
CIMG4434
(Tas van Annemarie)
In tegenstelling tot vorig jaar, kwamen Suzanne en ik zo'n beetje als laatsten aan. De werktafels stonden al vol met naaimachines. Gelukkig hadden we vorig jaar vrienden gemaakt die nu een werkplek voor ons gereserveerd hadden, gezellig bij hen aan tafel. 
P1030374
(Kaleidoscoop van Suzanne)
Maar.... eerst eten. Er stonden al allerlei gerechten klaar voor de 'potluck' waar iedereen wat lekkers voor meegebracht had. De heerlijkste soepjes, salades, quiches en allerlei andere heerlijkheden stonden in buffetvorm opgesteld en een uurtje later was daar niet veel meer van over.
P1030459
(Matruska-quilt van Michi)
Na de hartige gerechten kwamen ook nog diverse zoete gerechten tevoorschijn. Ook mijn 'Hemelse Modder' maakte daar deel van uit. 
CIMG4433
(Tas van Annemarie)
De heerlijke maaltijd vormde een goed bodempje voor een heerlijke quiltavond. De 30 aanwezige quiltsters verspreidden zich over de diverse tafels, stoelen en banken en iedereen ging lekker aan de slag met haar eigen werk.  P1030400
(Tas van Suzanne)
We gingen redelijk op tijd naar bed waar we nog een poos hebben liggen kletsen met onze kamergenoten. Gezellig. Het bleef gelukkig rustig op de gang waardoor ik de slaap goed kon vatten. Een goed begin van het weekend. 
CIMG4417
(Met rode blosjes op mijn wangen aan het werk aan de Meadow Breeze).
Morgen vertel ik hoe de zaterdag verlopen is en laat ik foto's van de workshop en de show and tell zien.
Tot morgen

6 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Wat heerlijk zo'n weekendje weg !

quiltlodge gerda zei

Hoi Elle, Ja, wat was het een heerlijk weekend he. En wat was het leuk om je quilts in het echt te bewonderen. Ik vond ze fantastisch en heel innovatief. Dorien, en ik zijn ook vast van plan om volgend jaar weer te komen (maar volgens mij zijn we dat zo'n beetje allemaal van plan), en ik "spreek" je ongetwijfeld daarvoor ook nog middels de blog. Ik zet je in mijn google reader. Hartelijke groetjes, Gerda

Anita zei

Wat heerlijk zo'n weekendje weg met allemaal goedgemutste quiltsters. Moie dingen laat je al zien.

Gert zei

Fijn dat je/jullie zo'n gezellig weekend hebben gehad. Altijd leuk om over zulke activiteiten te lezen. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Yvonne zei

Leuk de foto's van het heerlijke weekend (gelukkig, ik was fototoestel vergeten), volgens mij heeft iedereen genoten. Er kwam heel veel inspiratie voorbij en wie weet tot volgend jaar!

Groetjes Yvonne

PetraM zei

Wat leuk dat jullie het zo leuk en gezellig hebben gehad. Mooie foto van je en wat een mooie tassen laat je zien.