maandag 7 maart 2011

So far so good.....

Voor Quinty's Quilt zijn alle blokken tussen de zachte pastelletjes gezet. 4 kolommen zijn het geworden. Twee met zacht groen en blauw en twee met oranje en roze. So far so good.
CIMG4358
En nu? Tja, ik weet het nog niet. Ik heb een wat donkerder lapje erbij gezocht. In de winkel was ik hier heel blij mee omdat ik 'm perfect vond passen bij alle kleurtjes. Eenmaal thuis vind ik het lapje vrij donker en weet ik niet of ik het wel wil gebruiken. 
Ik ga op m'n gemakje bekijken hoe ik verder wil. Mijn nichtje heeft vanochtend een glimp opgevangen van de quilt toen ik aan het skypen was met m'n broer. Vanmiddag gaan we gezellig samen naar het zwembad (Mijn broer, nichtje, jongste DS en ik). Wij zijn niet zo'n carnavalvierders en zoeken ons vertier dus elders. DH en oudste DS zitten samen in M√ľnchen en de jongste DS en ik zitten vanmiddag dus in het zwembad. 
Fijne dag.
Elle

4 opmerkingen:

Joyce zei

Elle wat een beeldige quilt wordt dit!!
Het zal vast niet druk zijn in het zwembad vanmiddag.
:o)

PetraM zei

Wat een mooie banen zijn dit al. Ben erg benieuwd naar hoe hij verder gaat worden. En ook zo snel gedaan prachtig hoor.

Carla zei

Leuk Elle, die past"Elle"tjes! Je gaat wel als een speer zeg! Het zijn wel mijn kleurtjes. Succes verder.

quiltlodge gerda zei

Hallo Elle, wat een beeldige blokken/banen zijn dat. Hele mooie kleurtjes. Ben benieuwd of ze in het echt te bewonderen zullen zijn volgend weekend. Groetjes en tot dan. Gerda