donderdag 19 maart 2009

Nieuwe lapjes en nieuwe inspiratie.

Zojuist viel de post op de deurmat en daar zat me toch iets gezelligs bij: een kaartje van Annemieke met daarbij drie lapjes voor mijn NI, kijk maar:
Cimg0984
Annemieke stuurde me dit toe nadat ze gelezen had dat ik hier mee begonnen ben. Wat een leuke verrassing, heel erg bedankt Annemieke, die ga je zeker terugzien in een NI blok.
Gisteren was het weer een gezellige en leerzame ochtend bij Quiltshop Leur. Meta Blok besprak al onze medaillonquilts en gaf veel tips en adviezen voor het quilten en de afwerking. Heerlijk zo'n ochtendje.
Zelf wilde ik graag advies over de rand om mijn quilt. Mijn tante, waar ik laatst op visite was, vond dat de blauwe rand, de quilt te veel opsloot. Volgens haar zou een lichte rand het geheel meer ruimte geven. Meta was het daar helemaal mee eens en samen zochten we een lichtgroene stof. Die zit er nu inmiddels omheen en nu kan de blauwe rand, een stukje vergroot, er weer aan vast.
De mooie achterkantstof die ik laatst in Tilburg gekocht heb, is nu echt te klein (het was al krap, onterechte zuinigheid), dus dat probleem moet ik op gaan lossen, voordat ik verder kan.

2 opmerkingen:

Balsemien zei

Leuk die lapjes en leerzaam zo'n bespreking van je quilt. Met meer mensen leer je anders kijken.
He Elle, leuk dat je ook de HBO-J hebt gedaan, ook in Zwolle? Je reactie vond ik erg leuk!

Annelies zei

Wat een mooie lapjes heb je gekregen. Een lief gebaar van Annemieke.