maandag 16 maart 2009

Lekker (met) insane bezig.

Leuk hoor, om met Nearly Insane bezig te zijn. Het zoeken naar de stofjes voor het blok is echt een uitdaging.
Ni2
Ik heb allerlei verschillende kleuren groen en paars maar lang niet alle stofjes combineren goed met elkaar. Blok 2 is zo geworden:
Allemaal zachte kleurtjes paars en roze.
Voor blok 3 kwam ik uit bij veel hardere kleuren. Of deze blokken uiteindelijk wel in 1 quilt passen, dat zal de tijd uit gaan wijzen als ik veel meer blokken klaar heb. Zet je zonnenbril op voor blok 3, daar komt ie:

Ni3_4
Lekker knal, hè. Ik word er helemaal vrolijk van. Ik ben benieuwd wat blok 4 gaat brengen maar dat kan nog even duren. Ik heb mijn jongste DS beloofd dat ik nu eerst zijn cheetah-quilt ga afwerken. Aangezien ik vanaf woensdag verder wil met de medaillon, zal het vandaag en morgen moeten gaan gebeuren. Ik ga het op de naaimachine doen. De cheetah-quilt (log cabin) is ook op de machine gemaakt dus kan hij ook wel op de machine worden doorgestikt. Het volgende NI blok zal dus langer op zich laten wachten.

3 opmerkingen:

Thea zei

Wat moedig van je om met zulke felle kleuren te gaan werken. Het is gedurfd maar wel heel fris. Kan me voorstellen dat je er vrolijk van wordt. Veel plezier met je NI.

Annelies zei

Mooie kleuren hoor. Als je de sashings erom doet zie je vaak dat verschillende blokken het samen toch weer goed doen.

marian'ne m zei

Jij hebt de smaak te pakken !! Mooie blokjes en zo netjes.

Lekkere vrolijk makende kleuren !!
Laat maar spatten !!!

EN is de was al gedaan !!??