zaterdag 21 maart 2009

Een heerlijke lentedag.

Wat een heerlijke dag. Thuisgekomen na een uurtje, met de zon in de rug, naar een voetballende zoon kijkend, vond ik toch wéér een superleuk pakje bij de post.
Jopie had woensdag tijdens de medailloncursus gezegd dat ze zou kijken of ze nog wat paars en groens had, voor mijn NI. Nou, dat had ze hoor, en dat zat in een lekker dikke envelop.

Cimg1025
Het is ook wel bijzonder leuk als er lapjes van quiltvriendinnen in de quilt terechtkomen. Des te dierbaarder zal de quilt worden. Jopie, ontzettend bedankt. Zien jullie wat een leuk briefje erbij zit. Een blaadje van een quiltevenementenkalender van 2006. Die krijgt een plekje in mijn map.
Nou, van zo'n gezellige post gaat de zon al schijnen, maar als dan ook de tuindeuren, alle vier, voor het eerst weer openstaan, dan is de lente echt aangebroken, heerlijk:


Cimg1017

Lekker buiten in de zon zittend, heb ik NI blok 4 in elkaar gezet. Ik redde het niet om hem helemaal af te krijgen want de schaduw kreeg me net te pakken toen ik met het laatste rijtje bezig was. Toen was het direct te koud om buiten te blijven zitten.
Tot morgen,
Elle

2 opmerkingen:

Annelies zei

Wel een typisch Nederlandse gewoonte om bij het eerste zonnestraaltje buiten te gaan zitten. Ik heb gisteren met mijn man heerlijk gewandeld.
Mooie lapjes heb je gehad.

Mama Monique zei

Oh! Wat lekker om zo de deuren open te kunnen zetten! Kan me vorstellen dat je makkelijk even naar buiten stapt.