woensdag 4 februari 2009

De muis en/op het blikje.

Eergisteren hebben jullie een kijkje mogen nemen in mijn handwerkkastje. Enkele dingen die je daar zag, had ik niet benoemd, zoals de muis en het blik:
Cimg0708
Ooit spaarde ik muizen. Ik had er een stuk of 50 op mijn studentenkamer staan. Later verhuisden ze naar een doos en nog later naar de rommelmarkt (Ja, echt). Toen ik zwanger was van de oudste, kwam ik deze schattige muis tegen en die moest ik kopen en hij zou vast de lievelingsknuffel van mijn kindje worden, dat kon niet anders. Nou, nee dus. Zoonlief heeft er nooit naar om gekeken. Knuffelliefde is echt niet af te dwingen. Maar mams was er wel dol op en dus kwam hij bij mijn spulletjes terecht. En nu zit hij daar, in het kastje dat elke dag wel opengetrokken wordt en elke dag, kijken we elkaar even aan...
Echte liefde.....zucht.

Dan staat er nog een stroopwafelblikje.
Dergelijke blikjes kan ik niet wegdoen en ze komen altijd wel van pas. Toen we onlangs weer een bijeenkomst hadden met ons quiltgroepje, had ik enkel mijn quiltspulletjes nodig, dus de grote naaidoos hoefde niet mee. Ik zag dit blikje en vond het zeer geschikt voor deze spulletjes:

Cimg0706
Quiltgaren, naalden, vingerhoed, duimvingerhoed en naalddoortrekker. Het schaartje zat er ook nog in.
Meer heb je niet nodig voor een ochtend quiltplezier, nou ja, de quilt en de quiltring natuurlijk.

Nu ga ik toch echt op jacht voor achterkantjes. Ik rijd naar de Besterdmarkt in Tilburg en hoop daar fantastisch te slagen. Misschien ga ik ook even een kijkje nemen bij Quilt it en Dotty, de nieuwe quiltwinkel in Tilburg.
Jullie horen het morgen.

Elle

3 opmerkingen:

Isabella zei

Veel plezier vandaag met shoppen. Die nieuwe winkel lijkt me echt het einde.

marian'ne m zei

Oja, WAT heb je gekocht !!!?;-)))

marian'ne m zei

AAA een lieve muis, zulke grappige beestjes.

Nee een knuf kan je niet dicteren. Mijn jongste heeft tot zijn vierde met auto-tjes geslapen. Niet echt knuffelbaar.
Daarna opeens een beer en dan ook heel intensief én lang(maar dat vertel ik niet).

Handig blikje, ik heb er een paar en gebruik ze voor alles en nog wat. Nu denken de dames elke keer dat je lekkere stroopwafels voor ze hebt mee genomen.