maandag 3 januari 2011

Weer thuis

Tweede kerstdag vertrokken we in alle vroegte richting Oostenrijk voor een weekje wintersport. Het was een flinke rit want we zaten bijna bij de Sloveense grens. Om ons heen zagen we allerlei nationaliteiten behalve de Nederlandse. Dat is toch wel uniek te noemen want waar loop je nu geen Nederlanders tegen het lijf als je op vakantie bent. We hebben een fijne week gehad. Het skigebied Petzen en Hebalm hebben we verkend. Petzen heeft een superlange afdaling van 9 km. De piste werd wel vroeg al ijzig en gevaarlijker. In Hebalm waren de afdalingen korter maar was de kwaliteit van de sneeuw wel beter. We hebben het erg gezellig gehad. Ik had oliebollenmix en mix voor appelbeignets meegenomen en de engelse eigenaren van het appartement zijn op oudjaarsavond gezellig bij ons oliebollen komen eten. 
Nu zijn we weer veilig en wel thuis. Na een bezoekje aan de dokter om een pijnlijke pols te laten controleren van de jongste DS, kan ik nu aan de was beginnen. We hebben hier nog een week vakantie dus we doen het nog rustig aan.

3 opmerkingen:

Anita zei

Fijn dat je het leuk gehad hebt en weer heelhuids terug bent. En nu weer op naar de dagelijkse beslommeringen.

Annelies vdB zei

Welkom terug en de beste wensen voor 2011 !

jeanet zei

Nou, dat is een mooie afsluiter van het oude jaar! Fijn dat je weer heelhuids thuis bent gekomen. Ik wens je een heel goed jaar toe met veel creatieve inspiratie!
Groeten Jeanet