woensdag 14 juli 2010

Babypret

In de rechterzijkolom zie je een foto staan van dit speelkleed:
CIMG3156
Het middendeel bestaat uit vierkantje van heel fijne baby-rib. De stofjes zijn heerlijk zacht. De zijkant is gemaakt van een geelgroen ruitje, dat zie je niet zo, op de foto lijkt het grijs. Een gezellig, vrolijk kleed. Ik maakte dit kleed vorig jaar maar ik had er nog geen doel voor en dus ging het kleed de zolder op.

CIMG3157
Nu was er echter, hier in Breda, een klein jongetje geboren waarvan ik dacht dat hij dit kleed vast heel mooi zou vinden. Het kleed, met de leuke puntjes, werd van de zolder gehaald, lekker opgeklopt en de strijkbout werd er lichtjes overheen gehaald.

CIMG3158
Nog even inspecteren of  het helemaal oke was en vervolgens kon het ingepakt gaan worden:

CIMG3159
Bij gebrek aan papier werd de speeldeken mooi opgerold en in folie ingepakt. Natuurlijk gingen er mooie lintjes op en zo vertrokken we op de fiets richting Baby. Ach, wat een mooi klein mannetje. Elke keer ben ik weer verbaasd bij het zien van een baby, hoe klein zo'n pasgeboren kindje ook weer is. 

Het kado viel bijzonder goed in de smaak en dat was leuk om te zien. Het is fijn om een zelfgemaakt kado te geven. Ik hoop dat ze er veel plezier aan beleven en dat het lekker gebruikt zal gaan worden.

4 opmerkingen:

Marja zei

Dit speelkleed ziet er ook mooi uit.
Lief van je hoor zo een mooi zelfgemaakt cadeau!
gr Marja

Josee Kool zei

Een mooi kleed. Een baby blijft een wondertje en is altijd beter af mét een kleed om op te liggen.

MM aan naamgenoot !!;-) zei

Zo heerlijk altijd weer zo'n klein nieuw mensje, op zo'n mooi kleed !!!

En zus is maar wat trots, liefff !!

((zwaaii))...MM

MM zei

oeps, twas gewoon MM (die wel eens baldadig is)