donderdag 22 januari 2009

'Getagged' door Supergoof

Zo zit ik een blogje te schrijven met het gevoel dat ik niet zoveel te melden heb en zo word ik 'getagged' door supergoof om de vierde foto uit mijn vierde map te laten zien. Op mijn web-log heb ik echter geen fotomappen staan (ik moet nog eens uitzoeken hoe dat precies moet), dus ga ik snuffelen in mijn eigen fotobestand waar alles in mappen is ingedeeld. Na de map 'inspiratie' waar ik allerlei foto's bewaar van leuke dingen die ik op blogs tegenkom, de map 'quiltclub' met foto's van ons groepje, de map 'eigen werkstukken' komt de 4de map en dat is de map: 'al op web-log' met alle foto's die ik op mijn web-log heb gepubliceerd.
De vraag is om de vierde foto uit de vierde map te laten zien en dat is deze:

Dscn0130
Het is een foto van een blok uit 'de 12 kleintjes'.
Ik begon met 1 lapje waar ik banen van 3 cm van sneed omdat er allerlei verschillende patroontjes in die breedte opgedrukt stonden.
Een lichte en een bruine stof erbij gezocht en ik ben 12 verschillende 5-patches gaan leggen. De 12 kleine blokjes van 10 x 10 cm vormden het uitgangspunt van de quilt. Ik heb er een rand mee gevormd waardoor ik een middenstuk moest gaan verzinnen.
Een zomervakantie lang ben ik lussen gaan quilten en nu ligt de quilt bij mijn ouders die 'm vanaf het begin al erg mooi vonden.

In de categoriƫnlijst in de linkerkolom onder het kopje: 'de 12 kleintjes', vind je de blogjes over deze quilt.
Ik zal morgen laten weten wie de volgende is in dit 'tag-gebeuren'.
Goof, leuk dat je aan me dacht.


Groetjes Elle

2 opmerkingen:

Goof zei

Graag gedaan!
En leuk dat je het hebt laten zien.
Volgens mij heb je het helemaal goed gedaan, ik heb de hele tijd gedacht dat de fotomappen werden bedoeld waarin de foto's op je pc zijn opgeslagen.
;o)
Fijne dag!

Quibi zei

Ik had hetzelfde bij een aantal bloggers..., maarja, geeft niks toch?!