vrijdag 1 juli 2011

Verweerde bloemen

"Verweerde bloemen? Wat is dat nou weer voor titel. Klinkt niet echt leuk." zo zul je denken. Toch is het zo. De bloemen op de buitenquilt beginnen aardig te verbleken. Dat mag, dat vind ik helemaal niet erg. Natuurlijk had ik een plekje kunnen kiezen waar de zon wat minder hard op de quilt zou stralen maar juist dit plekje in de zon, vroeg om een vrolijke quilt. Ik dacht immers, dat de plant, die op die plaatst groeide, dood was gegaan. Niets bleek minder waar te zijn, kijk maar:
P1000362
De quilt wordt zo echt een onderdeel van de natuur.
De stukken van de paarse Miss Etam zak zijn bijna wit, toch maar eens gaan klagen in de winkel dat hun zakken niet kleurecht zijn ;) Verder valt het best nog wel mee met het verweren. 
Nee, alle gekheid op een stokje, deze quilt doet het gewoon hartstikke leuk in de tuin en ik ben er superblij mee. Het is bij mij de enige quilt die hangt, binnen hangt er geen één. 
Zijn er eigenlijk mensen die ook een buitenquilt hebben gemaakt?
Ik hoor het graag van je.
Groetjes van Elle

3 opmerkingen:

Josee zei

Ik vind het een heel leuk idee. Toen ik er in een eerder log over las had ik begrepen dat het een quilt was om op te zitten in het natte gras bijvoorbeeld.
Nu begrijp ik dat het ter opsiering van de tuin was.
Zelf heb ik er geen gemaakt.

Simone zei

Hij is helemaal leuk je buitenquilt! En wat je zegt dat verweren hoort erbij.
Dat de paarse miss etam tassen niet kleurecht zijn heb ik al regelmatig ondervonden. Kwam ik na een dagje shoppen thuis met paarse handen!

Hennie zei

Je buiten quilt ziet er erg mooi uit, natuurlijk mag hij wel wat verkleuren dat voorkom je toch niet. Ik vind het een erg leuk idee zo'n buiten quilt.
Groetjes Hennie.