zondag 3 juli 2011

Goed op weg

Onze eerste goede-doelenquilt is bijna af. De boeimeerquilters uit Breda hebben de afgelopen weken aardig doorgewerkt. Toen de top klaar was hebben we met een aantal dames de drie lagen op elkaar geregen en Alma nam de quilt als eerste mee naar huis om te quilten. Donderdag bracht ze de quilt weer mee naar de bee en deze keer nam Hannie hem mee naar huis om verder te gaan met het quiltwerk. Gelukkig dacht ik ditmaal wel aan mijn fototoestel:
CIMG4651
Nu blijkt dat iedereen zich in eerste instantie afvroeg, of het wel wat zou worden met al die felgekleurde stroken, maar met het eindresultaat is iedereen blij. Een leuke, vrolijke kinderquilt.
Alma had nog veel reststofjes thuis en zij besloot dat dit ook een quilt kon worden voor het goede doel. Ze bracht de top mee en wederom ging een aantal dames aan het rijgen, een gezellig werkje, zo gezusterlijk naast (en soms over en onder) elkaar.
CIMG4647
(Rechts op de foto zie je Alma, de maakster van de top)
De quilt is echt een kijkplaatje. Zoveel verschillende stofjes. 
CIMG4644
De quilt zal op de machine worden gequilt door Leta (rechts achter op de foto). Als deze quilt klaar is, mag hij samen met de paarse naar Peru. 
Het is echt heel gezellig en leuk om zo samen te werken aan een quilt. Het rijgen is een fluitje van een cent wanneer je dat met z'n zessen doet. 
Ook in de vakantieperiode blijven we gewoon bij elkaar komen en ook jij bent nog steeds welkom.
Groetjes Elle

1 opmerking:

Hennie zei

Dit is eenn mooie fleurige quilt geworden dames ! !
Fijne zondag Hennie.