vrijdag 29 oktober 2010

Over als... en dan.....

Als ik toch eens elke dag zou quilten en het zou zo goed opschieten als gisteren, dan zou mijn NI zo af zijn en ook andere projecten zouden beslist beter opschieten. Is het bij jullie ook hollen of stilstaan met quilten? Ik kan echt dagen hebben dat ik helemaal niets doe om dan ineens op een dag een grote slag te slaan. Woensdagavond besloot ik om weer eens een NI blok te maken en vervolgens liggen er donderdagavond 4 kant-en-klare blokken. Ineens heb ik de smaak dan weer helemaal te pakken en ga ik als een speer. Ik was gebleven bij blok 38. Dit zijn toch wel mijn favoriete stofjes en ik moet er voor waken om ze niet steeds te pakken. Het groene ruitje kan ik in elk blok wel kwijt.
CIMG3983
Dan blok 39, hiervoor gebruikte ik als middenstuk het lapje dat ik onlangs kocht bij Carol Cox
CIMG3984
Voor blok 40 gebruikte ik de heerlijke bolletjes stofjes waarvan ik twee kleine stofstaaltjes vond, op is op in dit geval. Leuk om deze stofjes eens alle aandacht te geven.
CIMG3985
En dan als laatste blok 41, een mandje. Deze heb ik gemaakt met de 4 paarse en groene kronkelstofjes. CIMG3986 
Nu is het de beurt aan blok 42. Die heeft bijna net zoveel stukjes dan deze 4 blokken bij elkaar. Zou die er ook snel komen...? We zullen zien.
Groetjes Elle

6 opmerkingen:

Anita zei

Mooie blokjes er weer bij. Ik vind de kleurcombinatie wel heel leuk.

PetraM zei

Ze zijn allemaal mooi geworden en wat heb je er veel gemaakt. Ik vind ze prachtig.

Dorien zei

Hallo Elle
Mooie fleurige blokken heb je gemaakt. Veel groetjes van Dorien

nelleke zei

Hallo Elle leuk om weer insane blokken voorbij te zien komen een goede score heb je deze keer om te laten zien.De quilt zal wel apart worden in deze kleuren.Groetjes Nelleke

Gert zei

Dat gevoel van hollen of stilstaan herken ik maar al te goed. Ik heb ook tijden dat ik wel iets wil doen, maar dan komt het er gewoon niet van. En dat ik er dan voor mijn gevoel jaaaaaren over doe voordat er eindelijk iets klaar is (terwijl dat dan best meevalt) Je hebt weer mooie blokken gemaakt hoor. En leuk om het stofje van Carol Cox weer terug te zien: ik heb deze zaterdag nog in mijn handen gehad.

jeanet zei

Ja, heel herkenbaar; maar als we dan ook weer zo'n "bui" hebben....
groeten jeanet