vrijdag 23 oktober 2009

Groen met paars, ook bij IKEA

Gisterenmiddag heb ik lekker de tijd genomen om NI 18 af te maken. Ik vind het heerlijk om overdag te quilten en momenteel heb ik daar ook de tijd voor. Werken in het heldere daglicht is prettig, 's avonds zijn mijn ogen (met lenzen) vaak moe. Gisterenmiddag ging het lekker vlot en na een uur zat blok 18 in elkaar.
Ni18
De kleuren die ik gekozen heb voor deze quilt vallen me op in andere situaties. Laatst zag ik leuke groene en paarse bloempotten bij de IKEA (zie foto's eerder blog). Deze week kocht ik (ook bij IKEA, tja, dat heb je als je er zo dichtbij woont), deze leuke glaasjes en die moest ik echt even op de foto zetten in een NI blogje.
Sp_a0528
Mijn foto's voor de blog, maak ik tegenwoordig met mijn mobiel. Het overzetten op de computer gaat veel sneller (mits bluetooth verbinding maakt) en het laden in de blog gaat ook veel vlotter. Ook vind ik de foto's mooier, helderder.
Nu ben ik bezig met het etiket voor de 'Toscaanse Blokken' en ik heb foto's gemaakt van het etiket van de medaillonquilt want dat had ik nog niet gedaan. Toen viel me op hoe prachtig die achterkant is dus daar heb ik ook enkele foto's van genomen. Die zullen in het volgende blog aan de beurt komen.
Fijn weekend.
Groetjes Elle

6 opmerkingen:

Heleen zei

Wauw dat is echt een NI blok. (hoeveel stukjes?) Maar wat mooi gemaakt! Super. Hele mooie kleuren trouwens en inderdaad helemaal hip!

Nelleke zei

hallo Elle ik had jouw weblog nog niet ontdekt en maar wat heb je leuke kleuren voor je ni uitgekozen.Ook ik heb er paars inzitten maar hij staat nu op een laag pitje al heb ik wel 80 blokjes af maar nog niet het blokje nr 18 die heb ik even uitgesteld!Heb ik jouw quilt die bovenaan de site bij je staat gezien in september bij de cursuspresentatie in het Turfsschip op de Leur? Ga je nou volgen misschien krijg ik het duwtje van jou om de NI verder te pakken!! groetjes Nelleke

Anja.M zei

Wat een gepriegel zo veel stukjes!
Maar wel erg mooi, de kleuren combinatie vindt ik erg mooi.

Joyce zei

Elle je blok is prachtig geworden. En wat een leuke combinatie met je nieuw glazen!!!
Ik moet dit blok nog doen en zie er best een beetje tegenop!!

Josee Kool zei

het is een mooi blok geworden en de glazen passen er prima bij.

Quibi zei

Leuk zeg, dat groen met dat paars! Doet echt vrolijk aan.
Wat verschrikkelijk zeg, om zo dichtbij Ikea te wonen!! ;)

groetjes, Yvonne