donderdag 15 januari 2015

Klaar!

Het eerste Nearly Insane blok van 2015 is klaar!!! Na de uitdaging van Yvonne, had ik er niet veel tijd voor nodig ook al waren het 108 stukjes. Eenmaal bezig is het weer zo leuk om te doen. Ik heb het patroon gevolgd en daardoor is het blok niet symmetrisch. Ik heb het graag symmetrisch en het stoort me in dit blok ook wel een beetje dat 1 rijtje roodpaars de andere kant uit wijst. Tjonge, wat een overpeinzingen op een stukje stof van 15x15 cm. 


Dit 'mini-quiltje' zit ook al aan de 'grote lap' genaaid. Je kunt toch zien dat ik een poos niet met deze quilt ben bezig geweest, want de kleurkeuze is toch wat anders. Ik heb twee lichte lapjes, die ik gekocht heb voor de 'Gossip in the Garden' erbij  gebruikt, maar ik heb verder helemaal geen lichte lapjes in mijn NI. Misschien wat bijkleuren met groene thee??


Ook juist wel weer leuk dat de kleur wat anders is zodat ik kan zien dat ik daar de draad na anderhalf jaar weer heb opgepakt.Ik laat 'm voorlopig lekker zitten, ik kan altijd nog zien of het aangepast moet worden. 


Groetjes Elle

4 opmerkingen:

Annelies zei

Och, daar heb ik ook nog veertig blokken van liggen ! Ik zou de kleur zo laten. Zo krijgt de quilt zijn verhaal.

Ans zei

Die gaat heel mooi worden! Gewoon zo laten, het stoort niet.

BezigeBijMirjam zei

Kan ik me ook aanmelden als volger?

Mooie quilt hoor!

Yvonne zei

Ook mijn eerste blok van de Nearly Insane is klaar. Een dag te laat. Bedankt Elle dat je de uitdaging bent aangegaan.