maandag 26 januari 2015

Gossip weekend

Wat heb ik een heerlijk quilterig weekend gehad. Helaas niet met gezellige quiltvriendinnen op een leuke locatie, maar gewoon hier thuis aan de eettafel. Zowel zaterdag als zondag heb ik onderdelen getekend en geknipt voor de 'Gossip in the Garden'. Echt heel veel onderdelen. Wil je het weten? Nee? Sla dan maar een stukje over want ik wil het toch even kwijt. 

Randen voor vier geappliceerde blokken, ster en achtergrondstof, dresdenplate (8 stukjes) en achtergrondstof, vier dresdenplateblokken van 16 stukjes en achtergrondstof, de buitenrand, die bestaat uit 70 gekleurde stukjes en 66 witte, bloemblaadjes voor de lange bloem (die ik wil veranderen), schulprand voor het blok met de kan met bloemen....... even denken, was dat het? Oh ja, de sterren om het middenblok (22x12stukjes). Kom ik op zo'n 500 stukjes. 
Alles is opgeborgen in zakjes, ik heb het zo voor het grijpen. 

Nu heb ik over 8 weken een écht quiltweekend, met vriendinnen op een leuke locatie, en ik ben heel benieuwd of er dan nog wat te patchen is of dat alles dan al in elkaar zit. Het is natuurlijk wel superverleidelijk om het nu ter hand te nemen. Het zijn zo'n heerlijke stofjes en ik wil zo graag zien hoe het wordt, dat ik me niet voor kan stellen dat het weken blijft liggen. 

Ik houd jullie op de hoogte. 

Groetjes Elle
4 opmerkingen:

Cisca Heiden van der zei

Ik kom van het blog van Annelies op jouw blog terecht, en zie dat je ook de Gossip maakt. Leuk om te maken,hè, ik maak hem op 70%, zodat sommige stukjes wel heel klein worden. Ik ga je volgen!
Groetjes, Cisca

BezigeBijMirjam zei

Veel werk verzet hoor! Ik denk dat niet alle zakjes mee zullen gaan naar het quiltweekend.

Simone zei

Nu maar hopen dat ze een hele grote tafel hebben! 😉

Janien zei

Heerlijk, zo'n weekend met al dit werk. Ik zou het knap vinden als je dit nog zo lang kan laten liggen. 1 Zakje alvast beginnen kan geen "kwaad". Toch? ;)