woensdag 29 augustus 2012

Quiltlounge

Zo gezegd, zo gedaan: vanochtend ging ik op weg naar Woudrichem voor de quiltlounge. Nou, dat was gezellig hoor. Rond 11.00 uur zaten we met een stuk op 15 quiltsters gezellig te babbelen en te quilten. Job zorgde uitstekend voor de koffie, dat smaakte prima, ook niet geheel onbelangrijk. Marry maakte ook hier weer de foto's en net zoals vorige week, vond ik ze in no-time in mijn mailbox. Bedankt Marry. Ik zet liever geen foto's van anderen op mijn blog zonder hun toestemming, dus daarom maar de foto's waar ikzelf op sta. Met mijn vingerhoedjes natuurlijk. 
 En dat het echt al wat wordt, dat zie je hieronder.
 Bij deze inzoom-foto zie je dat het nog nette hoedjes zijn ook!
Ik keek nog voor een stofje voor de rand maar dat wist ik nog niet goed. Eigenlijk zou elke winkel een grote designwall moeten hebben waar je je quilt goed kunt ophangen en waar je vervolgens allerlei rollen stof naast zou kunnen zetten om een goed idee te krijgen van het totaalplaatje. 

Na een heerlijke maar ontzettend zware lunch, ben ik weer naar huis gegaan. Het was een gezellig ochtendje. Weer wat quiltsters leren kennen en weer mooie, inspirerende dingen gezien.

Oja, nog een vermelding waard: ik zat naast de mevrouw die de quilt heeft gemaakt die op de voorkant van de nieuwe 'Quiltnieuws' staat. Zij werd door verschillende mensen gevraagd om een handtekening te zetten op hun exemplaar, grappig. Helaas viel mijn 'Quiltnieuws' vandaag pas in de bus. 

Groetjes Elle

4 opmerkingen:

Made by Meet zei

Wow wat is je vingerhoedjesquilt prachtig! Ziet er ook heel gezellig uit daar in Woudrichem!
Fijne dag, groetjes Meta

Annelies zei

Wat een prachtige top !! Een rand moet je alleen doen als hij iets toevoegt en je kunt je afvragen of hij wel een rand nodig heeft.

katrien zei

Heel leuk je vingerhoedjesquilt in al die kleurtjes.

Anja zei

Wat een mooie top is het geworden. Zo fleurig en warm. Ik zou er geen rand om doen, zo is het al fantastisch.