zaterdag 7 mei 2011

500

Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb geblogd. Jullie zullen de blog van de buitenquilt zo onderhand wel beu zijn. Mijn broer kwam gisteren langs en vond dat ik toch wel erg verslaafd ben aan het quilten als ik zelfs plastic zakken stuk knip om ze vervolgens tot een quilt te naaien. Tja...., welk weerwoord moet je daar nu op geven?
Ondertussen gaat het quilten hier op een gematigd tempo door. Er worden sashings tussen de nearly insane blokken genaaid, er worden vingerhoedjes genaaid, de derde les van het ontwerpen met diagonale lijnen is geweest en er wordt aan de goede doelenquilt van de Boeimeerquilters gewerkt. Jullie zien het, er wordt hier toch wel iets gedaan. 
Niet iedere avond heb ik zin om naald en draad ter hand te nemen. Daarentegen vind ik het heerlijk om een quiltboek of tijdschrift te pakken er daar doorheen te bladeren en te lezen. Deze week heb ik drie boeken gehaald bij de bieb die nu inmiddels al uitgebreid bekeken zijn.
Ik zal een foto laten zien van mijn vingerhoedjesquilt in wording. 500 hoedjes zitten er nu aan elkaar. De hoedjes voor de volgende rij zijn al uitgekozen. Daar wordt inmiddels aan gewerkt. Het is mijn bedoeling om 2500 hoedjes te naaien, 1/5 deel is nu dus klaar.
CIMG4552
 Vandaag ben ik naar Veldhoven geweest. Een blog over mijn belevingen aldaar, zal niet lang op zich laten wachten, dat is bij deze beloofd. Eerst nog even foto's maken van mijn aankopen.
Groetjes Elle

1 opmerking:

Broer Hans zei

Hier de broer....Die bedoel ik dus! haha