vrijdag 9 december 2011

Het één is nog niet af, of.......

Om vooral maar niet in een gat te vallen na het afwerken van Quinty's Quilt, besloot ik vorige week om stof te gaan kopen voor de cornerstones van de Nearly Insane. Ik had al eerder een stofje gekocht maar daar werd ik niet blij van. Ook had ik een roodpaarse liggen die toch te donker bleek te zijn. In Quiltshop Leur kwam ik uit bij een lila stofje en "dat zou wel eens wat kunnen zijn", dacht ik. 
Omdat ik graag wilde zien hoe het stofje het zou doen tussen de blokken, besteedde ik een uurtje aan het snijden van wat vierkantjes en legde ik de boel uit op de grond. En toen........jawel...kreeg ik het "wow" gevoel. Ken je dat? Het gevoel dat het goed is, dat het klopt, dat het niet beter kan. En daar word je blij van, of niet dan? Nou, ik wel. Natuurlijk wilde ik ook graag zien hoe de cornerstones vastgenaaid aan de sashings zouden staan. Nou, dat was ook oké en ja, je begrijpt het al, natuurlijk wilde ik ook zien hoe het geheel eruit zou komen zien, dus naaide ik aan alle linkerzijdes van de blokken, de sashings met cornerstones vast. De banen werden weer op de grond gelegd en met wat spelden aan elkaar gezet zodat het geheel op de foto zou kunnen. 

Daar ligt het nu nog steeds want ik vind het leuk om er naar te kijken. En zoals je ziet moet ik nog twee banen doen. Dan ga ik beslissen of ik nieuwe, hele blokken ga maken of dat ik begin met de halve blokken, dat zal ik volgende week wel zien.
 Nu moet ik echt Quinty's Quilt gaan afwerken want morgen is het feest. 

Groetjes Elle


5 opmerkingen:

Marianne zei

Wow wat een plaatje zeg.
Ik ben gewoon jaloers zo mooi. Ik hou van paars dussss.....

Annelies zei

Hij wordt echt schitterend !!!

Ans zei

Zo die wordt mooi!!!!!! Wat een prachtige kleuren. Groetjes, Ans

Gea zei

Waauw! Wat een mooie kleuren!

Anja zei

Hij wordt mooi, Elle!