donderdag 17 november 2011

Hallo allemaal

Wat is het een poos geleden dat ik hier een berichtje plaatste. Hoe komt dat nu? Ik weet het eigenlijk niet, ik ben er gewoon niet zo mee bezig geweest. Het zit me ook niet zo lekker dat al mijn oude berichten nog bij weblog staan. Ik mis toch het oude en vertrouwde wel. Misschien speelt het ook mee dat ik aan een nieuwe baan ben begonnen en dat er drie weken lang iemand over de vloer kwam om een nieuwe badkamer te plaatsen. Misschien komt het ook omdat het quilten op een laag pitje staat en ja, wat moet je er dan over vertellen. Maar.... het zijn allemaal smoesjes omdat er niet echt een reden is. De nieuwe baan vraagt namelijk nog niet zoveel energie, de badkamer werd voor me gemaakt, daar hoefde ik zelf weinig aan te doen, ik heb enkele gezellige bees gehad waar ik best over had kunnen schrijven, er zijn enkele banen aan de vingerhoedjesquilt gezet die ik best had kunnen fotograferen om te laten zien en het quiltwerk aan Quinty's Quilt vordert langzaam maar zeker, al gaat het niet vlot genoeg. Dus er waren ook genoeg redenen om wel te bloggen.
Ik zou kunnen vertellen dat mijn nieuwe baan bestaat uit het begeleiden van mensen met autisme die zelfstandig gaan wonen. Ook kan ik vertellen dat ik een cursus creatief schrijven volg en ik zou zelfs wat teksten van die cursus hier kunnen plaatsen. Ook zou ik kunnen vertellen dat ik de 'introductiecursus verpakken' volg, om vanaf januari mijn man te kunnen assisteren bij zijn werk. Ook is het misschien best het vermelden waard dat ik toch wel heel blij ben dat ik na een lange periode van zoeken naar en denken over wat ik wilde op het gebied van werk, nu rust heb gevonden door het aannemen van mijn nieuwe baan en het volgen van cursussen. Eigenlijk is er vreselijk veel te vertellen. Misschien was dat wel de reden dat het bloggen even niet zo wou lukken. Ik vind het namelijk niet zo moeilijk om een beetje oppervlakkig te vertellen over lapjes maar des te moeilijker vind ik het, om te vertellen over dat waar ik persoonlijk mee bezig ben. 
Nou, wie weet gaat het binnenkort wel weer lukken. Ik denk het wel.


Groetjes Elle

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Dat is heel wat Elle. Maar fijn weer wat van je te horen en dan direct zoveel. Ik hoef er eigenlijk niets aan toe te voegen. Ik wens je vooral heel veel succes in je nieuwe baan. Dat is vast weer een uitdaging!
groetjes, Marjolijn

realmenstitch zei

Fijn om weer iets van je te horen/lezen. En al is het dan niet op quiltgebeid, je zit in ieder geval niet stil. Geniet van alle nieuwe dingen en ik lees er graag meer over wanneer je er klaar voor bent.

Merian zei

Hoi Elle,
Fijn dat je er weer bent.
Veel succes met je nieuwe baan.
En als je er klaar voor bent komt de rest ook wel weer.

gr. Merian