donderdag 29 september 2011

Verder met quilten en bloggen

In het vroege voorjaar maakte ik van plastic zakken een quilt voor in de tuin. Het werd een vrolijke, felgekleurde quilt die het goed deed tegen de kale schutting in de nog kale tuin:

 Ik dacht dat de plant die eronder stond, dood was. Dat bleek niet het geval want enige tijd later werd de quilt vergezeld door de opkomende plant:

De kleuren werden al wat minder fel omdat de quilt in de zon hangt op het moment dat deze het felst aan de hemel staat. Aan het einde van de zomer was de quilt helemaal voozien van een groene versiering, die zich om de bamboestokken van de quilt slingert:

De kleuren van de quilt zijn nog verder vervaagd. Van de knalgroene kleur van de Ziengs-tas is weinig over en ook de Miss Etam tassen zijn bepaald niet kleurvast. Deze quilt heeft een zomer lang de tuin versierd, ik laat ‘m nog hangen maar volgend jaar komt er zeker vervanging.
Groetjes Elle

8 opmerkingen:

Annelies zei

Ik heb je weer gevonden Elle. Gezellig !!

marjolijn zei

Ja leuk, ik heb je dus (via mijn eigen blog) ook weer gevonden. Gezellig, kom ik af en toe weer even langs. Ook al is deze quilt tijdelijk gebleken, het is toch wel heel leuk! Je hebt gelijk, volgend jaar een andere maken.
gr. Marjolijn

Supergoof zei

Wat een leuk idee!
Lijkt me iets voor een tijdschrift,...
:o)

Je banner is helemaal *T*O*P*!
;o)

Mireille zei

Hey Elle,
Ik had lang geleden je reactie gelezen
maar kon m niet meer terug lezen
en dus je blog niet meer vinden.
Nu weer wel dus.
Leuk, leuk!
Wat maak je mooie dingen!

Monique zei

Oohh! Wat een leuk, goed, simpel, groen en crea idee! Da's wel een onthoudertje hoor! ;o)

Lida zei

Wat een leuke dingen maak jij Elly. Ik ben geinteresseerd in een buitenquilt van plastic zakken. Kun je mij laten weten hoe je die gemaakt hebt? Op een ondergrond?
Graag hoor ik het van je

quiltelle zei

Hoi Lida,
Ik heb een tekening gemaakt en de delen op ware grootte op de plastic zakken getekend. Vervolgens, net als met stof, met naad uitgeknipt (1cm naad). Daarna, net als met stof, op de naaimachine in elkaar gestikt. Het naait heel makkelijk. Ik heb de delen ook op elkaar gespeld voordat ik ging naaien. Daarna als een kussenhoes afgewerkt en de achterkant dichtgeplakt met tape.
Groetjes Elle

Anoniem zei

What computer brands enable you to build your own computer?


Have a look at my page :: Paginasamarillas-Atl.Com