woensdag 10 november 2010

Plannen

Na een mislukte sollicitatie waar ik me echt enorm teleurgesteld over voelde, heb ik besloten om niet bij de pakken te gaan neerzitten. Ik heb eens op een rijtje gezet wat ik nu echt graag zou willen doen en dat heeft geresulteerd in nieuwe, 'grootse' plannen. Om een begin te maken heb ik gisteren 25 meter stof gekocht. Toch hebben mijn plannen niets te maken met patchwork of quilten, wel met naaien natuurlijk. Ik ben hard aan het werk om alles in gang te zetten en dat gaat niet erg lang duren als het aan mij ligt. Zogauw ik de boel ook maar iets op de rails heb, laat ik het hier natuurlijk zien en ga ik jullie er alles over vertellen. Het heeft wel alles te maken met een project dat eerder op mijn blog heeft gestaan en het gaat niet over een webwinkel. Wel is er inmiddels een domeinnaam geclaimd om een website te kunnen lanceren. Het beestje moet immers een naam hebben. Er wordt gezocht naar adressen van iemand die een mooie site en een huisstijl voor me kan ontwerpen. Het moet er allemaal wel goed uit komen zien..
Spannend? Voor mij zeker wel. Ik stuiter van de adrenaline en elk moment loop ik er over na te denken. Als ik 's nachts even wakker word, beginnen mijn hersenen meteen op volle toeren te draaien.
Voordat ik de schaar in de flinke hoeveelheid stof ga zetten, moet er eerst een project af: de rugbyquilt. Momenteel wordt daar hard aan gewerkt en zit de top bijna in elkaar. Het zoeken naar een achterkant gaat hopelijk niet te lang duren. Mijn zwager komt over enkele weken weer binnengevaren met de marine en dan wil ik 'm graag klaar hebben, dat moet wel lukken. 
Ik ga weer lekker verder.
Groetjes Elle

5 opmerkingen:

jopie zei

zo elle, wat een plannen ( voor ons nog even duister) maar ik volg je en lees trouw je blogs dus ik ben reuze benieuwd, in ieder geval wat het ook is heel veel succes ermee, groetjes Jopie

Annelies vdB zei

Wat spannend allemaal. Ik wens je heel veel succes.

Anita zei

Jammer van je sollicatie. Maar zo te horen zit je vol opwindende plannen. Ik ben heel benieuwd. Succfes ermee.

jeanet zei

Ben wel erg benieuwd naar je plannen! Ik ben zelf ook in dezelfde fase beland als jij: wat gaan we nu doen...?
Bij mij spelen ook steeds weer allerlei plannen door mijn hoofd, maar ik heb voorlopig eerst nog een sollicitatie lopen, dus voorlopig wacht ik even af...
Succes ermee! groeten Jeanet

bernadette zei

hoi, ik weet misschien wel iemand die een huisstijl voor je kan ontwerpen. Laat even weten of je nog zoekende bent, dan kan ik je haar gegevens mailen.

XDetje