vrijdag 12 november 2010

Top rugbyquilt

De top van de rugbyquilt is af. Het was wel wat werk, al ging het om slechts 13 grote, rechthoekige blokken. De nylon en tricot stoffen gaan prettig hun eigen weg terwijl ik ze in het gareel probeerde te krijgen. Ook waren er bijzondere wensen ten aanzien van stukken kraag en van logo's van de voorkant die naast het rugnummer van de achterkant moesten komen.Dan waren er nog enkele shirts smaller dan de 50 centimeter die ik als breedte wilde en moesten er knip- en stikkunsten aan te pas komen. Het moeilijkste was het om de blokken te rangschikken. Het allegaartje aan kleuren maakte dat niet makkelijk, elke keer zag ik weer iets wat me niet beviel. Uiteindelijk had ik dan toch het Yes-gevoel waar ik altijd naar zoek. Ik blijf ook net zolang schuiven tot daar sprake van is. Dit is het resultaat:
CIMG4009
Ik denk er over om een donkerblauwe of donkergroene flanel achterkant erbij te zoeken wat vast een heerlijke quilt op gaat leveren waaronder mij zwager heerlijk kan dromen over al zijn mooie rugbyherinneringen.
Fijn weekend.
Elle

8 opmerkingen:

Anita zei

Hij ziet er heel mooi uit en ik weet zeker dat je zwager er erg blij mee zal zijn.

Josee zei

Goed geslaagd! Lastig is het hé als stof iets anders wil dan jij dat wilt. Resultaat mag er zijn.
Ben benieuwd wat de plannen zijn waar je het eerder over had.

nelleke zei

Hallo Elle nou ik vind het knap dat je de top al zo inelkaar hebt staan want met deze stoffen is het niet gemakkelijk werken.Maar het zal wel een unieke quilt worden zo met de shirts erin verwerkt.Ook hoop ik dat alles op zn pootjes terecht komt wat het logje hieronder betreft.Groetjes Nelleke

jeanet zei

Bijzonder zeg, zoiets zie je niet elke dag! Wat een creativiteit! Veel plezier ervan! Groeten Jeanet

Joyce zei

Elle wat een speciale quilt wordt dit!! Hartstikke leuk!!

Gert zei

Mooi geworden: echt een stoere mannenquilt. Ik kan mij voorstellen dat al die verschillende stoffen lastig zijn om goed op elkaar te naaien, maar het is je toch gelukt.

Anje zei

Wat een bijzondere, stoere leukerd wordt dat. Geweldig!
Groetjes Anje.

Michi Hessels-Stawski zei

Hallo Elle, mooie quilt weer.
We hebben je gemist vanmorgen. Druk met je plannen?
Groetjes, Michi