dinsdag 28 september 2010

Eindelijk weer quilten en een bee.

Gisteren ben ik eindelijk begonnen met het quilten van de Zweedse bloemen. De klos garen lag al een week bovenop de quilt maar ik begon er steeds maar niet aan. Nu is het begin gemaakt.
CIMG3869
Toen ik echter een half uurtje bezig was stond Suzanne op de stoep met haar quiltspullen bij zich. Helemaal vergeten.... de bee en cursuspresentatie van quiltshop Leur. Hoe kan ik dat nou vergeten. Snel twee quilts gepakt voor de show-and-tell en wat naaispulletjes gepakt en snel de deur uit. 

Het is altijd bijzonder inspirerend om te zien wat mensen het afgelopen jaar allemaal hebben gemaakt. Zo leuk om te zien hoe iedereen een eigen quilt maakt in zijn eigen stijl en kleurgebruik. 
Tijdens het kijken en kletsen werkten we ook nog aan een leuk pakketje dat we bij binnenkomst kregen. Aan het eind van de avond was het af.
CIMG3868
Nou, het begin is weer gemaakt. Na een weekje van zeer weinig doen, kan ik nu weer lekker aan de gang. 

Tot gauw maar weer.

6 opmerkingen:

Josee zei

Soms ligt het even stil, ook goed. Zodra het MOETEN wordt gaat de lol eraf.
Wat een leuk vogeltje heb je gemaakt.
Succes met het quilten van de Zweedse Blommen.

Anita zei

Gelukkig dat je de smaak weer te pakken hebt. De zweedse blommen zijn het waard. Schattig vogeltje.

PetraM zei

Wat een leuk vogeltje heb je gemaakt en wat goed dat je een begin met de bloemen hebt gemaakt. Soms blijft alles even liggen daar heb ik ook wel eens last van.

jeanet zei

Klinkt weer heel gezellig! Ik ben zelf ook een heel poosje uit de running geweest....

jopie zei

hoi elle, gelukkig ben je er weer met je quiltwerkjes, via jouw blog volg ik ook de blog van ingrid ( supergoof) wow die is ook er inspirerend, heb je die vinderhoed quilt gezien, lijkt me leuk voor de restjes van de rozen dear jane :-), ondertussen gaat het goed met de angel story.

Erna zei

Het ziet er leuk uit en zeker de moeite van het quilten waard. Fijn weekend. Groetjes, Erna