vrijdag 17 juli 2009

Blije baby op het boxkleed.

Vandaag kreeg ik van Evelien een USB-stick waarvan ik het bestand 'Elle' moest openen. Daarop vond ik een prachtige fotoreportage van Isaac op het boxkleed.
Nou, daar gaan we:

072006_265
Hij staat leuk hè, op m'n kleedje. Je ziet dat het kleed wat groter is dan de box. Ik dacht, dat is handig als ze het kleed zo wil meenemen, hoe groter hoe beter.
Nu vind ik het jammer dat ik 'm niet helemaal op maat heb gemaakt. Gelukkig letten de meeste mensen hier niet op want die zien alleen maar dit:

072006_273
En daar gaat het toch om. Het mannetje ligt er heerlijk bij. Kraaiend van plezier om alle kapriolen die zijn moeder uithaalt om hem mooi op de foto te krijgen.
Nee hoor, ik ben nog lang niet klaar; weet je wel hoeveel foto's er op de USB-stick stonden. Ga nog maar gerust even zitten:
072006_285
Wat een schatje hé, hij is wel een fotoreportage waard.
Maar, ben maar niet bang; van de ruim 20 foto's heb ik er maar vier gekozen.
Tja, die trotse moeders ook, ze stoppen gewoon niet met het fotograferen van hun prachtige kindjes. En gelijk hebben ze. Nou, hier is dan de laatste.

Ook nog een beetje naar het boxkleed kijken hè, al doet Isaac alle moeite om jullie aandacht te krijgen,........ de kleine charmeur.

072006_290_2

1 opmerking:

janneke zei

Toevalliger wijs, kwam ik bij dit boxkleed uit. Wat een mooie. Zelf heb ik een dochter van nu 5 maanden oud, mijn boxkleed is ook iets groter dan de box en ik vind dat wel fijn, als ze dan tegen de kant aan komt te liggen, ligt ze niet direct met haar hoofdje tegen de houten spijlen.
Maar nogmaals wat een mooi boxkleed