dinsdag 30 juni 2009

Op verzoek

Een tijdje geleden kreeg ik het verzoek om een hoesje voor een camera te maken. Gewoon een klein fototoestelletje hoor. Zo gepiept zou je zeggen.
Nu had ik in Veldhoven leuke spulletjes gekocht voor Japans vlechtwerk en daarvan zou het eerste werkstuk voor dit hoesje bestemd zijn. Helaas kan ik nog steeds niet het juiste materiaal vinden om het vlechtwerk op vast te spelden. Ik ben al bij bouwmarkten geweest voor 'Roofmate', een stevig schuim waar je spelden in kunt steken zonder gaatjes achter te laten. Helaas kan ik het niet vinden. Wie nog een goed idee heeft..... ik hoor het graag.

In plaats van het vlechtwerk wordt het dus patchwork. Het ideetje heb ik wel uit het boek van vlechtwerk. Ik besloot kleine ruitjes te maken (tussen de parallelle lijnen is het anderhalve centimeter)en daar kubusjes van te vormen. Voor de kleuren is er gekozen voor grijs, wit en roze. Een mooie gelegenheid voor mij om eens wat roze stofjes te kopen, want die ontbraken nog in mijn assortiment.
Cimg1693
Inmiddels zitten 3 rijen kubussen aan elkaar en die zijn vervolgens in 't rond aan elkaar gezet. Nu moet het nog een hoesje gaan worden.
Ik heb beloofd dat het hoesje aanstaande maandag klaar zal zijn, dus ik ga er weer mee aan de slag.

Groetjes Elle

2 opmerkingen:

Patricia zei

Uw mooie handwerk mogen bekijken.
Een fijne zonnige middag en avond.

Renske zei

Mooi hoesje! ;) Tot maandag!

Groetjes R.