maandag 22 juni 2009

Nog steeds bezig met de kleurtjes.

Een jaar geleden ben ik begonnen met bloggen. Vorig jaar op 20 juni verscheen mijn eerste blogje en ik ging als een bezetene aan de gang met foto's nemen en stukjes schrijven. Met heel veel plezier moet ik zeggen. 140 berichten heb ik in dit eerste jaar geschreven. Nu is het de laatste weken juist heel stil op mijn blog. Ik heb het net geen jaar vol kunnen houden om minimaal 1x per week maar meestal wel vaker, een stukje te schrijven. Hoe komt dat nou toch?
Als je even klikt naar mijn kleurenblog dan zie je dat ik toch echt niet stil heb gezeten, zowel in het leven als op de blog. De prioriteiten liggen gewoon ietsje anders op het moment. De LOI-opleiding vraagt mijn aandacht en creativiteit. Toch staat het quilten echt niet stil. Ik ben nog steeds bezig met de medaillonquilt en ben met de laatste rand bezig. En ik ben bezig aan een hoesje voor een fototoestel, daar zal ik eens snel een foto van maken. Ik heb stofjes gekocht voor een nieuw project wat zeker mee op vakantie gaat en daarom ben ik zeker nog niet uitgequilt.

Mijn web-log over kleur is nu ook redelijk ver op orde zodat het een kwestie is van onderhouden. Ik was ermee begonnen op Wordpress maar ik vind web-log toch echt veel prettiger werken. Gisteren heb ik dus alles gekopieerd naar web-log zodat ik nu de trotse bezitster ben van twee bloggen over twee leuke hobby's.
Ook kan ik goed linken leggen van het één naar het ander.
Zo was er bij de LOI een opdracht om een compositie te maken met een bepaalde richting. Ik koos voor een richting vanuit het midden en dat werd natuurlijk een ster:

A13_oefenopg_7b
Ook kreeg ik de opdracht om zeshoeken zodanig in te kleuren dat er een trap ontstaat. Ja, natuurlijk, we hebben het hier over een variatie op de babyblokken:
A13_opg_2
Dus ja, ik ga lekker door met web-loggen, quilten en kleurtjes en jullie zullen zeker van mij blijven horen.
Veel groetjes van Elle

2 opmerkingen:

Monique zei

Hoi Elle,

Mooi zeg, die "traptekening". Kun je zó omzetten in een mooie quilt! Leuk hoe de twee hobby's elkaar zo beïnvloeden.
groetjes,
Monique

marian'ne m zei

Haa , je bent er weer !!;-)

Wat leuk dat deze 2 blogs elkaar zo mooi kruizen, en jij lekker bezig bent én met kleur en met stoffies !!!
Kleur is ook een belangrijk onderdeel van ons gemoed.
Had het er pas juist over.

Mooi zo de tekeningen, ik zal eens verder rondkijken.


Veel 'kleurrijk' plezier !!!