woensdag 2 januari 2019

Hartjesquiltje

Het hartjesquiltje is af.


Ik ben even lekker aan het rommelen en daar hoort ook mijn 'quiltadministratie' bij. Wat is er afgekomen in 2018 en wat zijn mijn lopende projecten. In januari '18 maakte ik mijn wolvilten bloemetjesquilt af en in de zomer maakte ik dit kleine hartjesquiltje. 
Van de wolvilten bloemetjesquilt heb ik nog geen foto gemaakt. In de zijkolom staat wel een fotootje van 1 van de blokken. 

Wat ik doe op quiltgebied houd ik bij in een overzichtje. In een grote ordner zitten alle patroontjes,  aantekeningen en wat stukjes stof per quilt in een insteekhoesje bij elkaar.
Zo heerlijk om deze map zo nu en dan door te bladeren en al die werkmapjes tegen te komen. 

Er wordt niet veel geblogd maar er is hier best veel gequilt. Voorheen kon ik op mijn blog makkelijk terugvinden wanneer ik met een project was gestart. Dat is nu lastiger. En nu ik hier weer op mijn blog ben, komt er meteen een goed voornemen bij.

Ik ben een maandje geleden begonnen met de Funcky Flowers van Ellies Quiltplace. De 9 blokken zijn inmiddels af en de 336 vierkantjes zijn geknipt. 

Mijn piramidequilt (zie zijkolom) is bijna doorgequilt en dan kan ik gaan beginnen aan het doorquilten van de Nearly Insane (zie zijkolom). Ook is er een nieuw project opgestart met driehoekjes in het rood en blauwgroen. 

Volop in beweging dus. 

Groetjes Elle