zaterdag 19 maart 2016

Over de 'Gossip' die af is en andere zaken


De Gossip in the Garden is af. Al even hoor. Mijn streven om hem voor het eind van 2015 af te hebben is in principe gelukt. Echter, ik wilde graag een stofje uit de quilt gebruiken als afwerkbies.


 In de quiltwinkel 'om de hoek' hadden ze dit stofje niet en dus ging ik even heel hard denken waar ik dit stofje vandaan had...... van de Lindehof in Zalk. Daar was ik geweest op weg naar het quiltweekend twee jaar geleden.

Tijdens dat quiltweekend maakte ik het eerste blok van deze leuke quilt.


Nadat ik een foto en een mail naar de Lindehof gestuurd had, kreeg ik het prettige bericht dat ze nog een stuk van de gewenste stof had. Yes. Geluk hebben dus.

 

Met deze vertraging was het uiteindelijk toch januari 2016 voordat de quilt echt af was.


Wat is het toch een heerlijk gevoel om (een half jaar na de Muse quilt), weer een affo te hebben. Het voelt zo lekker als een quilt helemaal klaar en afgewerkt is. Het geeft ook een enorme boost om een ander project naar een einde te gaan brengen. En dat 'andere' project lag er. Maar dat komt volgende keer, eerst nog wat foto's van de 'Gossip in the Garden'.
De Gossip-kenner ziet dat ik enkele kleine veranderingen heb aangebracht. Zo heb ik de sterren rondom het middenblok door laten lopen en de hexagonblokken verkleind. Het cupcakeje is naar onderen verhuisd.


Met dank aan Marry, die tijdens het quiltcafe in Breda, deze foto's maakte.  


Groetjes Elle
4 opmerkingen:

Annelies zei

Wat en prachtige quilt !

Annelie zei

schitterend.. (en wat een fijn gevoel he als er weer een quilt helemaal af is.) Ben benieuwd naar je volgende project

Gert zei

Leuk om weer iets van je te horen Elle, en gefeliciteerd met deze prachtige quilt. Mooi hoor! Geniet er van (enne: de winkel in Zalk heet De Lindehof ;-) )

Helmie Moonen zei

Deze vind ik echt geweldig Elle!