woensdag 12 september 2012

Leuke dag.

Alweer ruim anderhalve week geleden, had ik een heerlijk quilterig dagje in Den Haag en Naaldwijk. Het was gezellig om de meiden weer te ontmoeten waarmee we (Suzanne en ik), inmiddels twee maal op quiltweekend geweest zijn (Dotty-weekend). Het was een gezellig weerzien. Jolanda heeft een erg gezellig huis vol met lapjes, quiltboeken, gezellige spulletjes, mandjes met wol etc., etc.. Je kon blijven kijken, heerlijk. Het was de bedoeling om redelijk op tijd richting de fair op de Quilthoeve te gaan, maar we hadden zoveel te kletsen, te kijken en nog meer te kletsen dat het zo lunchtijd was. Eerst dus nog maar een lekkere sandwich en dan toch echt richting Naaldwijk. Daar troffen we ook Simone en Coby die later met ons mee terug naar Den Haag zouden gaan voor een gezamenlijke maaltijd. Wat was er veel te zien op de quilthoeve, geweldig. Erg leuke kraampjes en erg leuke mensen. Meteen bij 'binnenkomst' troffen we nog een groepje aan dat we kennen van het quiltweekend. Leuk Dorien, Bernadette en Yvonne om jullie even gesproken te hebben.
Beladen met tasjes reden we terug naar Den Haag waar de quiltwerkjes tevoorschijn kwamen. 
Jolanda en Coby hadden een verrassing voor ons: een mooi kop en schotel, een lapje en een kantje. Met deze spulletjes kunnen we een speldenkussentje in het kopje maken. Een leuk idee. Gisteren ging ik aan de slag en dit is het resultaat:
 Het kopje met gouden opdruk, staat geweldig op mijn knutseldienblaadje met quiltje. Ik vind het helemaal leuk. Gewoonlijk staat mijn naaidoos op het dienblaadje maar nu ligt er dit boek:
 Die heb ik te leen van Jolanda. Als we elkaar weer zien, dan geef ik het door. Dat zal waarschijnlijk in maart zijn, als we met z'n zessen een weekendje weg gaan. Iets om me nu al op te verheugen. 

Na een heerlijke maaltijd die Coby en Jolanda verzorgd hadden, werd het zo zoetjes aan toch weer tijd om richting Breda te gaan. Wat was dit toch een heerlijke dag. 

Groetjes Elle3 opmerkingen:

Janien zei

Wauw! Wat een heerlijkheid allemaal.
En wat een mooie dienblad inrichting heb je gemaakt.

Simone zei

Wat was het gezellig hè? Ik vind het nog steeds wel jammer dat ik eigenlijk te moe was om er echt van te genieten....
Je kopje is prachtig geworden en past helemaal bij je blad! Ik moet met die van mij ook nog aan de slag...

Anja zei

Wat een leuk idee! Even onthouden... En je hebt een leuk sneeuwbalquiltje gemaakt.