vrijdag 31 oktober 2008

Zo, we kunnen weer.

Hallo allemaal,
Zonder fototoestel is het niet leuk bloggen, vandaar deze blogstilte van drie weken. Nu blijkt dat mijn toestel niet meer gemaakt kan worden, ga ik snel op zoek naar een nieuwe. Het quilten staat immers niet stil en er is best wel weer wat leuks te laten zien. Het kerstquiltje is af en de medaillonquilt is alweer een stukje verder. De afgelopen drie weken ben ik voornamelijk met de medaillonquilt bezig geweest en vanavond heb ik de afwerkbies om het kerstquiltje gezet. Dat had ik al gedaan, maar omdat ik alle zijkanten nu eens echt even lang wilde hebben, had ik de bies er weer afgehaald. Hij zit er nu wel beter om heen, maar of het nu echt helemaal gelijk is? Met een klein beetje trekken wel. Ach, het was een goede oefening, zal ik maar denken.

Morgen dus op pad voor een fototoestel, misschien heb ik nog een leuke foto in mijn 'archief'. Ik zal eens even gaan kijken......
oké... Ik heb nog een foto van een leuk borduurwerk dat ik nog eens in een quilt wil verwerken.

Dscn0064
Ik vond dit een leuk werk, het is 1 strengetje borduurgaren waarvan de kleur overloopt van groen naar rose. Je kunt dus lekker door borduren en krijgt toch verschillende kleuren in je werk.
Het werk ligt al heel lang opgevouwen en ik ben bang dat ik de middennaad niet meer plat krijg. Maar goed, dat is van later zorg, als er oooooit een quilt van gemaakt wordt.

Groetjes Elle

1 opmerking:

Annemieke zei

Ja, je bent er weer.
Veel succes met het zoeken naar een nieuw fototoestel. Zal vast wel lukken.
groetjes Annemieke

Het borduurwerk is erg mooi!!