zaterdag 19 januari 2013

Genoten

Wat heb ik vandaag genoten in het textielmuseum in Tilburg. Voor openingstijd waren we binnen en om 17.00 uur moesten ze ons naar buiten schoppen. Nou, nog net niet. Genoten van het prachtige werk van Jan Taminiau en van de nieuw ingerichte bovenverdieping met prachtige stukken. Natuurlijk ook nog door de wolfabriek en de damastweverij gelopen en ons verlekkerd in de shop waar ik een mooie linnen glazendoek gekocht heb. Ohja, ook nog een uurtje deelgenomen aan de workshop lintborduren. Ook erg leuk.
Natuurlijk mochten er geen foto's gemaakt worden van de prachtige kunstwerken maar wel van de mooie wollen dekens, mijn lintborduurwerkje en de gezellige slinger in het café.
De tentoonstelling van Jan Taminiau is nog tot het einde van deze maand. Echt een aanrader.

3 opmerkingen:

AnitaS zei

Leuke dag en een mooi borduurwerkje.

quiltlodge gerda zei

Wat een beeldig borduurwerkje en ik ga die Jan eens even googelen. Misschien, als het weer het toe laat, ga ik dan ook wel eens even richting Tilburg. Groetjes

Gert zei

Wat is dat leuk he, het Textielmuseum. Ik heb toevallig gisteravond een voorstel gedaan op onze bee om binnenkort een keer samen hier naartoe te gaan, gecombineerd met een bezoekje aan de quiltwinkel iets verderop :-)