vrijdag 8 januari 2010

Na het middenstuk nu de zijkanten.

Laat ik beginnen om jullie allemaal een goed, gezond en gelukkig 2010 te wensen. Het nieuwe jaar is alweer ruim een week oud en onze heerlijke skivakantie lijkt alweer een poos geleden. We zijn het nieuwe jaar goed begonnen en alweer lekker bezig met alles wat we leuk en belangrijk vinden.
Wat betreft het quilten werk ik momenteel enkel aan de quilt voor Johan. Dat is voor het webloggen misschien wat minder interessant maar het schiet zo wel aardig op. Het middengedeelte met de cirkels is nu klaar. Ik ben nu bezig om de eerste rand van de linker zijkant in elkaar te zetten. Daardoor ontstaat de zigzag. Deze zigzagvorm wilde ik graag in de quilt terugzien omdat ik het leuk vind om de verschillende mogelijkheden die er met de gekozen vorm zijn, te gebruiken.

Cimg2748
Ondertussen bedenk ik wat ik dit jaar allemaal wil gaan maken. Natuurlijk ga ik verder met de NI. Ik heb veel zin om de blokken te gaan maken met de heerlijke kleurtjes van mijn NI.
Dan ligt het Tesselationproject er, na de workshop van 9 dec. j.l. Daar zal ik zeker mee aan de slag gaan. De stofjes liggen klaar en de stap is dus niet zo groot. Verder wil ik heel graag iets met applicaties gaan doen.
Nou, dat is toch te overzien, hé?

Ik hoop dat er leuke en mooie dingen op mijn en jullie pad zullen komen zodat het weer een mooi quiltjaar gaat worden.
Groetjes Elle

6 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Ik wens jou ook een heel gelukkig, gezond en creatief jaar toe ! Veel plezier met de diverse projecten.

Erna Peekel zei

Ziet er leuk uit. Ook voor jou een gezond, gezellig en creatief 2010

marian'ne m zei

lekker doen waar je zin in hebt.

Ja leuk om te zien wat de mogelijkheden zijn met zo'n patroon !!

veel plezier !!.

WilmaKuin zei

Wat een mogelijkheden zijn er toch met dit blok. Erg mooi om te zien...

Balsemien zei

Hoi Elle, Leuk dat je een van de boekjes op mijn log ook kende! Mooie kleuren gebruik je in je quilt. Qua ronde vormen lijkt het wel wat op 'Life is beautyful' die ik nu overal zie. Alleen komen daar nog stitcheries bij...
Fijne avond!

Quibi zei

Hij wordt mooi, zeg!