donderdag 26 juni 2008

Plannen

Volgende week vertrekken we naar de camping en natuurlijk gaan er quiltspulletjes mee. De quilt die ik aan het doorpitten ben gaat mee en ik wil gaan starten met de Cheetah-quilt.
In Rijswijk kocht ik een lapje waar een heleboel Cheetahs (jachtluipaarden) opstaan. Dat was precies op het moment dat mijn jongste zoon zijn spreekbeurt over cheetahs aan het houden was. Jullie begrijpen het al, hij is helemaal dol op cheetahs. Dat lapje moest ik dus hebben. Van die lap heb ik stukjes geknipt van 4x4 en 8x8 cm zodat de cheetahs er mooi opstaan. Later heb ik er een zwarte en een lichte lap en een bruine batik bijgekocht.

22062008150
Zelf heb ik ook nog wat stofjes die er mooi bijkleuren. Om wat idee├źn te krijgen ben ik de zwarte en lichte stof in stroken en stukjes gaan knippen om te kijken wat ik er mee kan. Ik heb nu een bakje gevuld met stukjes stof maar ik ben er nog niet lang niet uit. Dat gaat dus mee op vakantie.

22062008149

De quilt die ik nu aan het doorpitten ben wordt ook erg naar mijn zin. Nog even geduld, ik ga hem laten zien maar ik vind 'm met rijgdraden niet zo mooi op de foto staan.

1 opmerking:

Bernt zei

Dit is een heel lekker kleedje om onder te liggen.
Door de dikke vulling binnenin wordt ie snel lekker warm.
Het is vooral ook een mooi kleedje met de cheetah's er op omdat ik daar van houd.